Disclaimer

Algemene disclaimer

Alle informatie op de S@M website van Mourik Infra B.V. heeft een informatief karakter. Alhoewel Mourik Infra B.V. getracht heeft om deze informatie zo volledig en accuraat mogelijk weer te geven, garandeert Mourik Infra B.V. niet de juistheid, toepasselijkheid, betrouwbaarheid, tijdigheid of nauwkeurigheid van de informatie op de website. Mourik Infra B.V. accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor enige vorm van schade naar aanleiding van het gebruik van de website of de informatie die op de website beschikbaar is.

De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag op geen enkele manier worden verveelvoudigd, gewijzigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, elektronisch of op welke andere wijze dan ook, zonder dat Mourik Infra B.V. voorafgaand schriftelijke toestemming heeft gegeven. Alle rechten zijn voorbehouden aan Mourik Infra B.V.

Op deze website staan diverse links naar websites die niet van Mourik Infra B.V. zijn. Mourik Infra B.V. is niet verantwoordelijk voor de inhoud en het privacybeleid van andere websites.

Mourik Infra B.V. behoudt zich het recht voor om deze gebruiksvoorwaarden te wijzigen.
Revisie 20 november 2018